Fotbollssäsongen 2019 i Sverige

Allsvenskan är hetare än någonsin!

Fotbollssäsongen 2018 är halvt avklarad och ser oerhört spännande ut. Men redan nu blickar man framåt mot nästa säsong och allsvenskan 2019. Lag som AIK, Hammarby samt Malmö FF kommer nog med all sannolikhet även 2019 tippas som storfavoriter. Fotbollen i Sverige blir allt mer spännande och fler proffs från utomlands väljer allsvenskan. Sebastian Larsson senast spelade för Hull City i Championship kommer redan efter VM 2018 spela för AIK. En sådan värvning visar definitivt var svensk fotboll är på väg och 2019 kommer att vara spännande år.

Publiken ökar och år 2019 kommer med all sannolikhet skapa ett ännu större intresse.

Allsvenskan och Superettan samt Division 1 är serierna med elitbehörighet. Superettan tillsammans med division 1 genererar inte lika stort intresse som Allsvenskan. Därför är det svårt att sia om hur år 2019 kommer att se ut för dessa serier.

Fotbollen i Sverige har fått ett rejält uppsving senaste året och 2019 kommer att inte vara ett undantag. Det man kan förvänta sig är fina värvningar samt mycket tryck på toppmatcherna. Värvningar som Sebastian Larsson till AIK kommer se till att svenskfotboll 2019 blir spännande och ännu bättre. Sedan är det också spännande att se hur svenska lagen klarar sig ute i Europa! Kommer man få se ett nytt Östersunds IF kanske? Ett lag som verkligen visade upp svenskfotbolls finaste sidor.

På samma sätt som säsongen 2018 lockat fler utomlandsproffs kommer även säsongen 2019 att göra detsamma. Det i sin tur kommer att leda till ännu större intresse kring svenskfotboll. Det finns även gott om talanger inom svenskfotboll som 2019 kan få sina stora genombrott.

Landslaget

Det svenska landslaget kommer påbörja sin resa mot EM 2020. Det som blir intressant är att EM denna gång kommer att spelas i sammanlagt 13 länder runt om i Europa. Kvalet påbörjas i mars 2019 fram till november samma år. Lagen kommer att delas upp i tio kvalgrupper och de två bästa lagen får spela EM 2020. Det återstår att se om det svenska landslaget kan ta sig vidare mot ännu ett stort mästerskap!

Missa inga speltips under VM, gå med i vårt nyhetsbrev nu och bli belönad med exklusiva bonuspaket!
Tagged with: