Zlatan optimistisk – Lovar stordåd i United

"Vart vi än går vinner vi" - Zlatan om samarbetet med Mourinho

Zlatans lovar succé till United fansen

Zlatan Ibrahimovic har äntligen presenterat sin nya klubbadress och det blev slutligen den så omtalade Manchester klubben som säkrade hans signatur.

Den förre detta svenske landslagsspelaren ryktades vara på väg till Kina, Italien, USA och England med störst intresse från Manchester United, inte minst efter Mourinhos ankomst i klubben.

Nu är Zlatan och Mourinho slutligen återförenade och Zlatan som vunnit holländska, italienska, spanska och franska ligan, lovar stordåd.

”Vart vi än går så vinner vi”

I fredags bekräftade Manchester United värvningen av Zlatan Ibrahimovic. Svensken har skrivit på för ett år med option på ytterligare en säsong och han rapporteras få en veckolön på 2,7 miljoner kronor.

Nu återförenas han med José Mourinho, en tränare som Zlatan sedan tidigare har en väldigt god relation till. Efter att Zlatan stod klar som United spelare passade Mourinho på att hylla sin tidigare storstjärna och nya värvning.

”Zlatan är en av de bästa spelarna i världen”, säger Mourinho.

Därefter var det dags för Zlatan att hylla sin nygamla tränare. ” Vi kommer leda klubben till många segrar och möjligen titlar framöver”, säger svensken.

Samtidigt passar Zlatan på att via klubbens Instagram styrka påståendet.

”Vart vi än går så vinner vi och vi kommer vinna”, uttrycker Ibra.

Zlatan som spelat och vunnit i Holland, Italien, Spanien och Frankrike kliver nu in på den engelska scenen. Ibra debuterar mot Bournemouth på bortaplan när Premier League startar den 13 augusti.

Missa inga speltips under VM, gå med i vårt nyhetsbrev nu och bli belönad med exklusiva bonuspaket!
Tagged with: