Zlatan & Guidetti – Europas hetaste!

Tar plats på topplista över Europas hetaste målskyttar

Det kommer knappast som en nyhet att Zlatan Ibrahimovic är en av Europas hetaste målskyttar just nu. Att John Guidetti tar plats på samma topplista är kanske lite mer av en skräll. Infostrada släppte nyligen sin topp 10 lista över de mest effektiva målgörarna i Europas största ligor.

Topplistan domineras av La Liga

Spanska Primiera Division har hela 5 av de 10 platserna på topplistan, där vår allas Zuper-Zlatan står ensam i topp med 23 kassar på 21 matcher, som ger ett min/mål snitt på 75! Detta placerar honom strax över Real Madrids Karim Benzema som ligger tätt efter med sina 19 mål på lika många matcher, och ett snitt på 76 min/mål. John Guidetti kliver in på en åttonde plats med sina blott 6 mål på 22 matcher, däremot har han ett snitt på 95 min/mål, vilket placerar honom över bland annat Thomas Müller!

Topplistan är inte helt oväntat fylld av storstjärnor som Gareth Bale, Pierre-Emerick Aubameyang, Robert Lewandowski och Luis Suárez. Att få se en ung John Guidetti ta plats bland dessa världsspelare ger oss hopp inför sommarens fotbollsfest i Frankrike, kan Guidetti hålla formen uppe så har vi ett riktigt vasst anfall med otrolig spets och talang!

Infostradas topplista:

infostrada-info

Missa inga speltips under VM, gå med i vårt nyhetsbrev nu och bli belönad med exklusiva bonuspaket!
Tagged with: