Zuperstjärnorna bakom officiella EM låten 2016

Zara Larsson har tillsammans med världskände DJ:n David Guetta skrapat fram den officiella EM-låten

Ännu ett svenskt inslag i fotbolls EM 2016

På fredag är det dags för den officiella EM låten 2016 att släppas, likt EM 2000 är det en svensk röst som ska få hela fotbolls Europa att gunga.

Under EM 2000 var det svenska E-Type som producerade och framförde den officiella EM låten, ”Campione”. Nu, 16 år senare år 2016, är det åter dags för en EM-låt med svenskt inslag.

Stjärnskottet Zara Larsson och DJ:n David Guetta i samarbete

Efter att ha slagit ut Danmark i playoffspelet tog sig Sverige till EM i Frankrike. Nu följer ännu en svensk med dit.

Supersångerskan Zara Larsson har tagit världen med storm, nu har hon fått ännu ett ärofyllt uppdrag. Tillsammans med David Guetta har Zara Larsson gjort EM-låten som ska få hela fotbollseuropa att gunga. Zara Larsson och den franska superstjärnan och DJ:n David Guetta, har samarbetat fram EM-låten som kommer spelas innan, under och långt efter fotbolls EM 2016.

”This one is for you”

Den officiella EM-låten 2016 heter “This one is for you” och det är i samarbete med Warner Music som stjärnduon tagit fram låten som kommer gå på repeat under fotbollsfesten i Frankrike.

Hör hela EM-låten här nedan:

Det är med säkerhet som Zara Larssons svenska röst kommer eka över Europa, det återstår att se ifall även Sveriges landslag kan göra sin röst hörd när stundande EM drar igång i sommar.

Zlatan Ibrahimovic ord om EM-låten 2016

Trots att hela EM-låten 2016 endast funnits ute för allmänheten sen i fredags så har vår största stjärna i sommarens mästerskap redan ställt sig bakom hyllningskören för Zara Larssons mästerverk.

– Det här är på min nivå. Låten har redan vunnit EM, nu ska vi vinna EM, säger Zlatan om låten inför EM 2016 i Frankrike

Att denna låt skulle bli en sådan succé var ingen större skräll med tanke på vilka stjärnor som ligger bakom skapelsen. Nu återstår det bara att se om vårt svenska landslag kan uppnå samma succé i en tuff grupp beståendes av Italien, Belgien och Irland. Med en låt som denna i ryggen tillsammans med tusentals svenska fans så ska vi se till att detta blir en sommar vi sent kommer att glömma!

Missa inga speltips under VM, gå med i vårt nyhetsbrev nu och bli belönad med exklusiva bonuspaket!
Tagged with: