Införrapport semifinal | Portugal – Wales 6/7

Real Madrid-stjärnorna ställs mot varandra i EM-semifinal

Nu har det verkligen dragit ihop sig och det återstår endast 4 lag i fotbolls EM 2016. Portugal, Wales, Tyskland och Frankrike, där har ni lagen som kvarstår i turneringen. Något av dessa fyra lag kommer att stå som guldmedaljörer på Stade de France söndagen den 10:e juli, vilket lag det blir är däremot svårare att förutse. Innan två av dessa lag gör upp om EM-guldet ska två semifinaler spelas. Först ut Portugal – Wales!

Portugal – Wales, 21:00 Stade de Lyon

Det är dags för den första semifinalen och den kampen görs upp mellan Portugal och Wales. På förhand är det en match med betoning på supermötet mellan Real Madrid-stjärnorna Cristiano Ronaldo och Gareth Bale. En av dessa kommer att spela EM-final och har chansen att verkligen befästa sin stjärnstatus.

Ronaldo har vunnit allt med klubblaget, både på individuell och klubbnivå, Gareth Bale, några år yngre, har även han redan vunnit flertalet stora titlar. I ett stjärnspäckat Real Madrid är dessa miljardköp störst, dock har ingen av dessa herrar vunnit någon titel med landslaget. Wales har aldrig beräknats kunna göra det men Ronaldo har haft chansen förr, då som tonåring. Nu får han kanske sin sista chans på en internationell titel och han kommer inte vilja gå miste om den.

Wales har redan imponerat på Fotbollseuropa, ett land ingen trodde på inför EM men som nu spelar semifinal. Laget har inget att förlora och har redan satt sig på fotbollskartan. Walesarna tog gruppsegern före England, slog ut Nordirland och krossade titelkandidaten Belgien i kvartsfinalen, imponerande!

Nu väntar ett portugisiskt landslag som kryssat sig till semifinal där laget varken vunnit eller förlorat någon av sina matcher, 5 av 5 kryss efter fulltid. Portugal har imponerat spelmässigt men resultatmässigt behöver laget en seger efter 90 minuter för att visa att man är värdiga en finalplats. För att seger ska komma mot Wales måste nyckelspelaren Cristiano Ronaldo sätta sina målchanser, något han inte haft ont om i mästerskapet.

Avspark sker 21:00 på onsdagen den 6:e juli på Stade de Lyon och det är nu Portugal rycker upp sig, inser att de har goda chanser till en final och sätter stop för sensationen Wales. Portugal kommer äga större delen av bollinnehavet samtidigt som Wales står för kontringsspelet. Ronaldo har varit mållös för länge nu och kommer skjuta Portugal till final. Portugal vinner matchen med minst med ett mål, därför spelas Portugal -0,75 hos Unibet!

Hos Unibet finner du marknadens bästa odds och just nu kan du spela Portugal -0.75 till oddset 2.60, läs mer här

Missa inga speltips under VM, gå med i vårt nyhetsbrev nu och bli belönad med exklusiva bonuspaket!
Tagged with: