Införrapport Kvartsfinal | Tyskland – Italien 2/7

EMs tyngsta drabbning äger rum mellan Tyskland - Italien

Det är dags för EMs hittills tyngsta möte, en drabbning som utspelas på Stade de Bordeaux. Tyskland tar emot Italien i giganternas kamp där en semifinalplats står på spel. Det är dags för stormötet mellan Tyskland – Italien!

Tyskland – Italien, 21:00 Stade de Bordeaux

Det är dags för den tredje kvartsfinalen i fotbolls EM 2016 och nu är det dags att fastställa vilket av dessa storlag som får fortsätta sin jakt på EM-guldet. Tyskland är som bekant titelfavoriter och har motsvarat förväntningarna väl med 7 poäng och gruppseger följt av krossen mot Slovakien i åttondelsfinalen.

Italien började den här turneringen utanför radarn och ansågs inte kunna vara med i jakten om titeln efter skador på storstjärnor som Claudio Marchisio och Marco Verratti. Laget har dock motbevisat och tystat alla kritiker från dag 1 när Belgien besegrades övertygande. Efter att laget säkrat gruppsegern redan efter två möten, roterades och luftades truppen inför sista mötet med Irland som laget förlorade med uddamålet. I åttondelsfinalen ställdes man mot Spanien som tappade sin gruppseger till Kroatien, båda dessa lag kom att åka redan i åttondelen. Italien vann med 2 – 0 och är återigen inblandade i ett av EMs tyngre möten.

Det blir en oerhört jämn och tuff drabbning där två spelskickliga och defensivt starka lag drabbar samman på Stade de Bordeaux. Italien har släppt in ett mål i EM och Tyskland noll. Därmed kan vi vänta oss en mål snål match trots de offensiva kvalitéer som inte minst Tyskland besitter.

Tyskland kommer stå för större delen av bollinnehavet samtidigt som Italien satsar på kontringsspelet. Jag tror denna matchbild passar Italien väl mot en tysk icke-ordinarie backlinje. Men Tyskland som ännu inte släppt in mål, håller allt jämt tätt och istället vinner Tyskland med matchens enda mål.

Marknadens bästa odds boost hos William Hill

Boostade odds på Tyskland hos William Hill
Hos William Hill finner du just nu ett attraktiv erbjudande på tysk seger till hela 10 gånger för nya kunder. Registrera dig, ange kampanjkod: DE10, lägg upp till 100 kr på Tyskland till det aktuella oddset och invänta resultatet. Vinsten utbetalas till hela 10 gånger pengarna och vid eventuell förlust får du gratisspel till ett värde av din insats.

Tyskland att vinna mot Italien under 90 minuter spikas till oddset 10.00 på William Hill!

Missa inga speltips under VM, gå med i vårt nyhetsbrev nu och bli belönad med exklusiva bonuspaket!
Tagged with: