Fotbolls VM 2018 – Dags för ännu ett stort mästerskap

Nästan precis två år efter att fotbolls EM 2016 ägt rum i Frankrike så står vi redo att sparka igång nästa stora mästerskap, och denna gång är det än större. Vi pratar naturligtvis om fotbolls VM 2018 i Ryssland, en turnering som kommer dra världens alla blickar till sig och några utav de största stjärnorna. Spänning, dramatik, snygga mål, häftiga räddningar, passionerade supportrar och mycket mer kommer det att bjudas på under fotbollssommaren 2018. Håll till godo!

 

VM 2018 – Ryssland står som värdnation

Som ni flesta vet så är det Ryssland som står som värdnation för mästerskapet, säga vad man vill om det men en sak som är säker är att det kommer bli storslaget som aldrig förr. Förberedelserna har pågått sedan det stod klart att landat skulle stå som värd för turneringen och i sommar står städerna, arenorna och inte minst de deltagande nationerna redo för årets i särklass största sporthändelse!

Brasilien, Argentina, Spanien, Tyskland, England och alla andra nationer är där. Vi kommer att bjudas på fotboll som håller högsta klass, supporterramsor som charmar världen, spelare som tar scenen med storm och förhoppningsvis en publikfest som vi sent ska glömma. Den 14:e juni drar mästerskapet igång med öppningsmatchen och sedan fortgår turneringen under en hel månads tid innan finalen spelas den 15 juli.

 

Speltips, odds och mycket mer för VM 2018

Vill du få stenkoll på allt som händer kring fotbolls VM 2018 med allt ifrån TV-tider till guider om lagen, arenorna, städerna och grupperna så är Betting.se stället du ska hänga på! En fullständig VM-guide liknande den du kunde följa på denna sida när det var EM 2016 i Frankrike.

Hela vägen från kvalet, genom Playoff och fram till slutspelet är vi med er när det kommer till rapportering om spelare, lag och mycket mer.

 

Se till att vara där när det händer!

 

Missa inga speltips under VM, gå med i vårt nyhetsbrev nu och bli belönad med exklusiva bonuspaket!
Tagged with: