Silly season går in i slutskedet

Under denna tid på året är det otroligt mycket rykten som florerar i Världen. Därför tänkte vi gå igenom det allra största övergångarna och framförallt summera hur det ser ut när vi snart går in i deadline på transferfönstret. Vilka är klara för ett klubbyte?

Alexis Sanchez har det länge spekulerats vilt gällande vart han ska spela. Det har dock under en längre tid talats om Manchester United. Nu är det dock klart att han ansluter till Mourinhos trupp omgående, vilket gör att han kommer att kunna spela i Champions Leagues slutspel när det drar igång. Kostnad för Manchester United: 0 kronor.

Philippe Coutinho har även han under en längre tid varit öppen med att han redan i somras signalerade för att han ville spela för Barcelona FC. Nu står det dock klart att han är klar för Barca. Dock kommer han inte att få spela mer i årets upplaga av Champions League, vilket såklart var en nackdel för brasilianaren. Men av allt att döma så går det inga sura miner över 25-åringen. Kostnad för Barcelona uppges ligga på hissnande 120 milj. Euro.

Diego Costa hade inte någon trevlig sista säsong i Chelsea. Interna bråk var en bidragande orsak tilk att spanjoren fick byta klubb. För en tid sedan så stod det klart att 29-åringen med dubbla pass skrev på för Atletico Madrid. Summan för Ateltico sägs ligga på ungefär 66 miljoner euro.

Theo Walcott blev det andra tunga namnet att lämna Gunners. Destination blev lite oväntat Everton. Ett everton som inte allls kommit upp i den standard som vi sedan tidigare år varit så vana att se laget i.  Prislapp att betala 22,5 milj. Euro.

Virgil van Dijk skaffade vid årskiftet en ny adress när han skrev på för Liverpool. Dock var det en rejäl prissumma som Liverpool fick slänga upp. 78,8 milj Euro uppges ha trillat in på Southamptons konto, vilket är en rejäl summa för en back.

I allsvenskan har det också hänt en hel del. Tittar vi på mästarlaget från skåne, Malmö FF så har man bokastavligt talat handplockat de allra bästa spelare från respektive lag. Exempelvis så har man fått in Eric larsson, Fouaf Bachirou och Egzon Binaku. De två förstnämnda gjorde under sin debutmatch mot Amager rejäla avtryck. Därför ser vi framemot kvällens drabbning när FC Flora gästar Malmö IP. avspark 18:30

Missa inga speltips under VM, gå med i vårt nyhetsbrev nu och bli belönad med exklusiva bonuspaket!
Tagged with: